Kıskanılan Adam İşine Başladı...

Dünyanın en kıyak işini kaptığı için en şanslı adamı ilan edilen Ben Southall, beyaz cennet adalarındaki işine başladı.Dünyanın en şanslı adamı Ben Southall işbaşı yaptı... 34 bin başvurusu arasından seçilerek dünyanın en kıyak işinin sahibi olan Southall, sevgilisiyle birlikte bekçilik yapağı beyaz cennet adalarına yerleşti. Gelin, dünyanın kıskandığı adamın hikayesini hatırlayalım: Ocak ayında dünya kamuoyuna duyurulan bir işbaşvurusu dikkatleri çekmişti. Hamilton adalarında 6 ay boyunca bekçilik yapacak biri aranıyordu.

Kısa zamanda ilana dünyanın dört bir yanından başvuru yağdı. Dünyanın en kıyak işi olarak anılan işe 200 ülkeden yapılan 34 bin başvuru incelendi. Aralarından Ben Southall seçildi.

3 ODALI LEBİ DERYA VİLLAYA KURULDU

Ben Southall, adanın bekçisi olarak 1 Temmuz'da işbaşı yaptı.

Dünyanın kıskandığı adam, sevgilisiyle birlikte makam arabasına bindi ve kalacağı evin yolunu tuttu. 3 odalı leb-i derya bir villa... Adı da mavi inci...

Adanın ileri gelenleri dünyanın en şanslı adamı için bir karşılama töreni de hazırlamıştı. Eee kolay değil, Ben Southall çok meşgul olacak.

PEKİ NE İŞ Mİ YAPACAK?

Ne mi yapacak? Mercan kayalıklarını gezip kontrol edecek. Gelen postaları alıp ada sahillerine dağıtacak. Havuzun bakımını yapacak. Adadaki koalaları ziyaret edecek. Adanın internetteki bloğuna yazı yazacak. Medyadaki röportaj taleplerine yanıt verecek.

Peki Ben Southall 6 ay boyunca yapacağı bu iş için ne kadar maaş mı alacak? Tam tamına 200 bin dolar. Üstüne hayatı boyunca unutamayacağı bir tatil de cabası.

Ben Southall dünyanın kıskandığı adam olunca, sevgilisi de doğal olarak 'dünyanın en şanslı kız arkadaşı' olarak tarihe geçti...

Peki bütün bu olup bitenler içinde tek kazanan o mu? Elbette hayır.. Houston Turizm Bakanlığı'nın bir iş başvurusuyla dünyaya adını duyurduğu adadaki bu uygulama turizm sektöründe en başarılı kampanya olarak tarihe geçti... Bu da adaya ilgi ve rezervasyonları artırdı. katkı 250 milyon lira.

Avustralya'nın Houston eyaleti ne kadar kazandı derseniz, o da tamı tamına 250 milyon TL.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 790  )
[ Ekleyen  (milliyet) | 03.07.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !