Talihsiz Kız Toprağa Verildi...

12 Haziran'da Görele'de kaybolan ve 7 gün sonra ölü bulunan Nazile Tütüncü'nün (16) cenazesi toprağa verildi. Görele Lisesi 1. sınıfta okuyan ve 12 Haziran Cuma günü yılsonu karnesini aldıktan sonra ortadan kaybolan Nazile Tütüncü, İlçenin Kaba Mahallesi’nde oturan ailesi ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen bulunamamıştı. Genç kızın bulunamaması üzerine hareket geçen güvenlik güçleri de, yaptıkları aramalardan sonuç alamamışlardı.

Nazile Tütüncü’nün bulunması için İlimiz Sivil Savunma Müdürlüğünden yardım istenmesi üzerine harekete geçen ilgililer, genç kızın bulunması için Samsun’dan köpekli Arama-Kurtarma ekibi gelmesini sağladılar. Samsun’dan gelen Arama-Kurtarma ekibinin bölgede yaptığı titiz çalışma sonucu Nazile Tütüncü 18.06.2009 saat 11.00 sıralarında, Görele’nin Kaba Mahallesindeki evlerine 250 metre mesafede ölü olarak bulundu.

Çalılık bir arazide bulunan Nazile Tütüncü’nün cesedi otopsi yapılmak üzere yetkililere teslim edilirken, genç kızın ölümüyle ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

Adli Tıp Kurumu’ndan getirilen cenaze Görele’nin Kaba Mahallesi’ndeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 938  )
[ Ekleyen  (valilik) | 20.06.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !