Görele Yarın Akşam MKD'de

Milletvekili, Belediye Başkanı, GDB Başkanı ve dernek başkanlarının yanı sıra pek çok bürokratın katılacağı fakülte programını anlatan Görele programı 13 Haziran Cumartesi akşamı 22.00'da Mavi Karadeniz TV ekranlarında olacak. Programa İsmailbeyli Köyü Derneği adına başkan Oğuzhan Kılıçarslan'da katılacak. Fakülte binası konusunun gündemde olacağı programı izlemenizi tavsiye ediyoruz...

Mavi Karadeniz Tv'de yarın (13 Haziran 2009 C.tesi) akşam saat 22:00'de Görele Fakültesi ve Yüksekolu için yapılan çalışmların anlatılacağı bir program düzenlecektir.

Programa Göreleli hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Dernekler Birliği Başkanı Birol Kardaş ve Dernek başkanları katılacaktır. Sunuculuğunu kaptan Yusuf'un yapacağı programda kemençe üstadı M.Sırrı Öztürk'de katılacaktır.

Program sırasında yurt içinden Yurt dışındaki hemşeri ve dostlarımız canlı yayına bağlanarak bağış ve katkılarını sunabilirler. Katkı ve bağışlarınız için telefon numaraları canlı yayın sırasında sunucu tarafından ve alt yazı olarak verilecektir.

İrtibat Telefonu:
Birol Kardaş 0532 283 48 39
Sadi Kaya 0532 609 35 91

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 800  )
[ Ekleyen  (GDB) | 12.06.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !