Oğuzhan Kılıçarslan'dan İsmailbeylililere Önemli Çağrı...

Sayın Köylülerim, biliyorsunuz köyümüzde yol sorunumuz en öncelikli sorunlarımızdan. Ve yine köyümüzde bazı köklü ailelerinde dahil olduğu kısır çekişmeler mevcut. Herkes birilerine kızarak yok bahçemden yol geçemez, yok ona yol vermeyeceğim süründüreceğim demeye devam ediyor. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Bir kişiye kızıp onlarca insanı yolsuzluğa mahkum etmeyin. Sizlerin evlatları da büyüyecek bu köye gelecek. Onlarda sizlerin bu kısır çekişmeleri yüzünden aynı sıkıntıları çekecek. Lütfen eylemeyin, bizler bir yerden yol geçmesi için baştaki büyüğün ölmesini beklemek zorunda kalmayalım. Çocuğundan izin alırız babası ölünce diyenler var halen. Bunun kadar acı bir şey varmı? Gözünüzü seveyim burada bir genç olarak dernek başkanlığını bir kenara bırakıyorum ben yalvarıyorum, ben rica ediyorum sizlere. Lütfen bırakalım o bana şunu yaptı , bu bana şöyle etti demeyi. Sizde ona aynı şekilde karşılık verince ne elde edeceksiniz? Büyüklük sizde kalsa ne olur? Ona karşılık verince onla aynı kefeye girmeyecek misiniz? Oysa ondan farklı davranırsanız o insan düşünecek beklide hatasını anlayıp özür dileyecek. İki günlük dünyada birbirimizi kazanmak varken neden eski katı düşüncelerimizden kurtulamıyoruz?

Rica ediyorum bütün köylülerimden. Şu an Görele Kaymakamı olan İbrahim Keklik var iken bu yolları yaptık yaptık, yapamadık artık böyle bir kaymakamı zor buluruz. Kaymakam üstelik yakında gidiyor. Çok az bir zamanımız var. Sarı çakılın masrafını bile toplayamıyoruz , yeni muhtarımız bunun sıkıntısını çekiyor.

Bu konular için Pazar günü nasipse köye yola çıkıyorum 4-5 gün kalacağım. Kaymakam, Özel İdare , Valiye varana dek görüşeceğim. Muhtar ile istişare yapacağım. Sizlere dönüşümde ayrıntıları aktaracağım.

Fakat rica ediyorum ne olur yapmayın etmeyin. Önceden verdiğiniz sözden de dönmeyin. Halen köyümüzde yolu olmadığından dolayı kalp krizi geçirip , felç olup sırtta yola taşınan yerlerimiz var. Bu çağda köyümüzü geri çağa mahkum ediyoruz. Üstelik yolun gelmesiyle bahçe değerlerinin artacağını bile bile 1-2 metre yer veremiyoruz. ALLAH’ınızı severseniz ne olur birkaç ocak fındık gitse. Para mı ediyor? Vallahi durumum olsa gelin benden alın parasını diyeceğim. ALLAH’ın rızası için, ahiretinizde öldükten sonra verdiğiniz yoldan geçenlerden sevap kazanmak için bari olsun çağrıma kulak verin. Lütfen okuyan gençler , evlatlar bu durumu sergileyen büyüklerimizi ikna hususunda yardımcı olun.

Bu köyü ileri götürmek elimizde. Ben sıkılıyorum böyle evrak belge devletin ağır iş yapmasından. İş bitiren adamlar olalım hepimizin eli kolu sağlam. Lütfen destek verin. Rica ediyorum. Saygılarımla…

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 826  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 12.06.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !