Piknikte Gözden Kaçmayan Güzellikler...

İsmailbeyli Köyü Derneği'nin organize ettiği Köy Pikniğinin 4.sü İstanbul Ümraniye Hekimbaşı Kent Ormanı tesislerinde 24 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. Bu piknikte bir çok kişinin gözünden fakat ismailbeylikoyu.com muhabirlerinin gözünden kaçmayan güzellikler de vardı. Muhabirlerimiz bu güzellikleri sizler için yakaladı. Akasya Ağacı, çiçekleriyle oluşturduğu muhteşem görüntü ile, ağaçlık alanlar yeşilliği ile görülmeye değerdi.





Metropel şehirlerde Karadenizli olupta yeşilliğe hasret kalmamak imkansızdır neredeyse, İsmailbeyli Köyü Derneğinin düzenlediği piknikte köylülerinin yeşile olan özlemini bir nebze olsun giderdi. Yeşil alana hasret kalan köylüler, akasya ağaçlarının mis kokulu çiçekleri arasında hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.




Kendi aralarında şarkılar söyleyerek eğlenen gençlerin yanısıra, en çok eğlenenler, oyun parklarında gönüllerince stresten, gürültüden uzak, temiz havada eğlenmenin tadını doyasıya çıkaran çocuklar oldu.





Dernek yönetiminin Köylülere dağıttığı anket formları, köylüler tarafından içtenlik ve samimyetle doldurulurken, yönetimin dernek faaliyetlerini anlattığı kısa konuşma yine aynı samimiyetle dinlendi.




Muhabirlerimizin fotoğraf çekme merakı da ilginç görüntülere sahne oldu.





Fotoğrafların tüm hakkı www.ismailbeylikoyu.com'a aittir.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 933  )
[ Ekleyen  (İBHA-İsmailbeyli Haber Ajansı) | 26.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !