Öldürmeyen Allah Öldürmüyor!

Onun yaşaması kelimenin tam anlamıyla mucize! İnanılmaz ama bu adamın yaşam hikayesi film gibi! Trafik kazası geçiren adam, hastaneye kaldırıldığında 'öldü' zannedildi, ancak ölmemişti! Karapürçek'te trafik kazasında ağır yaralanan Birgül, şimdi hayatta kalma mucedelesi veriyor.Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde geçirdiği trafik kazasından sonra öldü diye morga konulan ve görevlilerin yaşadığını fark etmesi üzerine acil servise kaldırılarak bir dizi ameliyattan geçirilen Enver Birgül ailesinin desteğiyle hayata tutunuyor.

2006 yılında kızını Akyazı ilçesinde bulunan fabrikaya staj başvurusu için götüren Enver Birgül (52), trafik kazası geçirdi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve öldüğü sanılan Birgül, Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi morguna konuldu. Daha sonra görevlilerin yaşadığını fark etmesi üzerine Birgül acil servise kaldırıldı.

DİYALİZE GİRDİ 38 AMELİYAT OLDU

Birgül'e Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde koluna yapay damar takıldı. Ancak damar çalışmadı. Göğsüne açılan kataterle diyalize giren ve eşi ve çocuklarının desteğiyle yeniden hayata tutunan Birgül, "Kaza geçirdikten sonra öldüğümü düşünerek morga koydular. Morgda kolum canlanıyor. Yaşadığımı anlayınca morgdan çıkarıp ameliyata alıyorlar. Ardından araştırma hastanesinde 3 yıl tedavi görüyorum. Sonra böbreklerim iflas etti. Haftada 3 gün diyalize giriyorum. Toplam 38 defa ameliyat oldum. 6 gün sonra kendime geldiğimde, tıbben ölmüşüm ancak ruhen ölmediğimi öğrendim. Orda soğuk havadan canlanmışım diye büyük hocaların söylediğine şahit oldum" dedi. Eşi Hanife Birgül de, "Eşimin cenazesi almaya gittim. Ancak ameliyata girdiğini öğrenince çok sevindim. Geçirdiğimiz kazalar kaderdir. Evde kapalı yerde duramıyor. Muhakkak gezmesi gerekiyor" diye konuştu.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 791  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 14.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !