Sözümü Tutmanın Gururunu Yaşıyorum...

Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, Malatyaspor maçından sonra gururlu olduğunu söyledi. Giresunspor, Malatyasporu yenerek Bank Asya 1.Lig'de kalmayı başardı. Zorlu maçın ardından bir açıklama yapan Yüksel Yeşilova mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.Malatyaspor'a ve Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sözlerine başlayan Yeşilova, şöyle konuştu:

''İnanın Malatyaspor için üzülüyoruz. İnşallah seneye yine Malatyaspor'u aramızda görürüz. Maçı kazanmak istiyorduk. Gol sayısı ya da maçın güzel oynanması gibi bir düşüncemiz yoktu. Oyun kurgumuzu ona göre kurduk. Tamamen kazanmayı hedefledik. Allah yardım etti oldu, kazandık.''

3 hafta önce Giresunspor'a geldiğini hatırlatan Yeşilova, ''Buraya gelirken bir söz vermiştim. O sözü tutmanın gururu içindeyim. Biz kazanmak istiyorduk, kazandık'' diyerek sözlerini noktaladı.

Bank Asya 1.Lig'den düşmesi daha önceki haftalarda kesinleşen Malatyaspor cephesi ise Giresunspor takımını tebrik etti. Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Duman, Malatyaspor'un 3 hafta önce puan durumu açısından Bank Asya 1.Lig'den düşmesinin kesinleştiğini hatırlattı ve şunları söyledi:

'Tabii ki camia olarak hepimiz üzgünüz. Bizim bu maçımız 4-5 takımı ilgilendiriyordu. Dolayısıyla hiçbir şaibeye ve sıkıntıya meydan vermemek için, elimizden geldiğince galibiyet için mücadele ettik. Ama olmadı, futbol bu.''

Giresunspor'a ve tüm takımlara başarılar dilediklerini ifade eden Duman, ''Malatyaspor bu duruma geldiği için üzgünüz. Futbolcu arkadaşları iki maçtır motive etmeye çalıştık. Şu an yapılacak şey Malatyaspor'u eski iyi, güzel, başarılı günlerine kavuşturmak.'' diyerek sözlerini noktaladı.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 752  )
[ Ekleyen  (bankasyabirincilig) | 11.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !