Şener Şen & Cem Yılmaz, Merakla Bekliyoruz?

Usta yönetmen Yavuz Turgul, yeni filminde Şener Şen ile Cem Yılmaz'ı buluşturuyor. 'kara film' tarzındaki projede Şen bir komiseri, Yılmaz ise mafya babasını canlandıracak. Yeşilçam'da dev buluşma! Yavuz Turgul, Şener Şen'le Cem Yılmaz'ı aynı filmde buluşturuyor. Turgul, senaryosunu yeni bitirdiği 'kara film'de rol alması için Yılmaz'a teklif götürdü. Son yıllarda hep kendi yazdığı filmlerde rol alan ünlü komdeyen, Şener Şen'le başrolü paylaşacağını öğrenince düşünmeden teklifi kabul etti. Filmde Şen, bir komiseri, Yılmaz ise mafya babasını oynayacak. Yapımcılar Yavuz Turgul'un Kapısında

Yavuz Turgul, Şener Şen ve Cem Yılmaz gibi dev üç üsmi buluştıran proje, yapımcuların da iştahını kabarttı. 'Kabadayı' filminin yönetmeni Ömer Vargı'nın şirketi Filmacass ile Yılmaz'ın A.R.O.G'unun yapımcısı Murat Akdilek'in sahip olduğu Fida Film, projenin yapımcısı olmak için ünlü yönetmenle görüşüyor.

Şener Usta'nın Çırakları

Muhsin Bey’de Uğur Yücel’le, Gönül Yarası’nda Timuçin Esen’le, Kabadayı’da Kenan İmirzalıoğlu’yla kamera karşısına geçen usta oyuncu Şener Şen’in yeni partneri, ünlü komedyen Cem Yılmaz olacak.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 795  )
[ Ekleyen  (sinemakeyfi) | 05.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !