İşte Katliamın Yapıldığı Ev!

Korucu köyünün muhtarının evinde tam 44 kişi öldürüldü. Çoluk çocuk gözetmeden 15 dakika tarandılar. İşte o köyden fotoğraflar;Türkiye'nin aklını başından alan olay dün akşam yaşandı. İstediği kız başkasıyla evlendirilen ailenin fertleri, kızın nişan töreninde eve girip tam 44 kişiyi öldürdü. İşin ilginci katiller öldürdükleri kişilerle akrabaydı.Olay eski muhtarın kızının nişanında meydana geldi. Nişana katılanlar yatsı zamanında namaz kılmak için evin içerisindeydi. Yüzü maskeli 4 kişi birçoğu kadın ve çocuk 44 kişiyi pencereden ve kapıdan çapraz ateşe tuttular.

AŞİRET KAVGALARINDA KADIN ÖLDÜRÜLMEZ

CHP Maraş milletvekili Durdu Özpolat olayla ilgili düşüncelerini açıklarken bu vahşeti herhangi bir törenin açıklayamayacağını söyledi. Kendisinin de aşiret üyesi olduğunu söyleyen vekil "Aşiretler arasında husumetler olur ama kadın ve çocuk öldürmemek kuraldı. Hatta iki düşman ailenin arasına kadın girerse o husumet biter" diye konuştu.

Şu anda olayın yaşandığı Mardin'in Mazıdağı ilçesinin Bilge köyündeki ölüm sessizliği yerini ağıtlara bıraktı. Ölenlerin yakınları olanlara inanamıyor.

Köyden gelen ilk fotoğraflarda katliamın yaşandığı ev de görülüyor.

İŞTE KATLİAMIN YAŞANDIĞI O EV











OLAYIN OLDUĞU EVİN ALT TARAFINDA MEZARLAR KAZILIYOR

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 792  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 05.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !