Giresunspor Ligde Kalacağına İnanıyor!

Bank Asya 1. Lig'de son hafta deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak Giresunspor'da basın sözcüsü Fatih Sandal, rakiplerini yenerek ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi. Sandal yaptığı açıklamada, Malatyaspor ile bir 'kader' karşılaşması oynayacaklarını ifade ederek, ''Ligin son karşılaşmasını oynayacağız. Düşme potasında 5 takım bulunuyor. Ligde kalabilmek için galibiyetten başka sonucu düşünmüyoruz'' dedi.

Ligde kalma mücadelesi veren diğer takımların alacağı başarılı ya da başarısız sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini dile getiren Sandal, ''Biz kendi işimize bakıyoruz. Diğer takımların alacağı sonuç ne olursa olsun, alacağımız 3 puan bizi ligde bırakacaktır.

Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu yerinde. Tüm camia olarak bu çok önemli karşılaşmaya odaklandık. Malatyaspor'u yenerek ligde kalacağımıza inancımız tamdır'' diye konuştu.

Sandal, takımda sakatlığı süren Gökhan ve Barış ile kaleci Metin'in Malatyaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 764  )
[ Ekleyen  (bankasyabirincilig) | 05.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !