Ölmeden Önce Son Fotoğraf!

16 yaşında, hüzünlü bir hayat hikayesi var... Ölmeden önce çekilen son fotoğrafında yüzündeki dehşet kolayca görülüyor. Bostancı’daki operasyon sırasında boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Mazlum Şeker henüz 16 yaşındaydı. Diyarbakırlı bir ailenin 9 çocuğunun en küçüğüydü... Mazlum herkesin düşündüğü gibi o saatte okula gitmiyordu. Çünkü okula gidebilen şanslı çocuklardan değildi... O da birçok çocuk gibi çalışmak zorundaydı...Bostancı sahilinde bir restoranda bulaşıkçılık yaparak hayatını kazanıyordu, ailesine yardım ediyordu. İş arkadaşlarından İbrahim Demir, “Ekmek parası için bulaşıkçılık yaparken, herkesin sevdiği bir genç olmuştu” diye anlattı Mazlum'u...

YOLU O CADDEDEN GEÇİYORDU

Mesaisi 10.00'da başlıyordu. Her sabah olduğu gibi o sabah da Kartal Soğanlık’taki evinden D-100 Karayolu’nu kullanarak Bostancı’ya geldi.

Silah seslerinin geldiği yer, yolunun üzerindeydi. Çatışmanın olduğu evin arka tarafında, gazetecilerin hemen yanında, güvenli olduğunu düşündüğü bir yerde durdu. Olayı anlamaya çalışıyordu.

Çok korkmuştu Mazlum... Ölmeden önce çekilen son fotoğrafında da bur korku yüzüne yansımıştı. Dehşet ifadesi yüzünü kaplamıştı.





GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 969  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 28.04.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !