Kayıp Nüfus Kağıdı Öyle Bela Açtı Ki...

Nüfus kağıdınızı kaybettiyseniz aman dikkat! Başınıza olmadık işler açılabiliyor. 12 yıl önce nüfus cüzdanını kaybeden kişinin başına bakın neler geldi. Sivas'ın Suşehri ilçesinde yaşayan ve 12 yıl önce İstanbul'da nüfus cüzdanını kaybedince hakkında bugüne kadar 270 dava açılan, adına şirketler kurulan, zaman zaman tutuklanan Mürsel Satılmış, bu kez de adına kurulu olan bir şirkete ait 2 bin 700 TL tutarındaki vergiyle sarsıldı.

Yıllar önce kaybettiği nüfus cüzdanı nedeniyle zor günler geçiren, evli, 2 çocuk babası Mürsel Satılmış'a (44), Maliye Bakanlığı Vergi Dairesi Başkanlığından adına kurulu olan bir şirkete ait 2 bin 700 TL tutarındaki vergi ile ilgili ödeme emri eline ulaştı.

Mürsel Satılmış, adına kurulan ve şirket müdürü olarak kendisinin isminin yazılı olduğu bir dericilik şirketi ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı Vergi Dairesi Başkanlığından 2 bin 700 TL tutarında bir ödeme emri geldiğini söyledi.

Mahkemeden ayrıca ''karşılıksız çek keşide etme'' ile ilgili olarak 6 Mayıs 2009 ve 27 Mayıs 2009 tarihli iki adet mahkeme tebliği geldiğini de ifade eden Satılmış, tüm işlerini bıraktığını, sadece bu işlerle uğraştığını belirtti.

Zor durumda olduğunu anlatan Satılmış, ''Çocuklarımın rızkını artık buralarda harcıyorum. Arkadaşlarımdan aldığım borç paralarla çeviriyorum. Tüm mallarımı sattım, artık dayanacak gücüm kalmadı. 12 yıldır bu çileyi çekiyorum. Yetkililerin artık bu konuya el atmalarını istiyorum'' dedi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 810  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 21.04.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !