Eski Yönetim Kurulundan Teşekkür...

İsmailbeyli Köyü Derneği eski yönetim kurulu görevi bırakmasıyla beraber kısa açıklamalarda bulunarak köylülerine teşekkürlerini sundu. Dernek eski başkanı Köksal Eşkin, bu güne kadar kendilerine iyi yada kötü destek olan tüm köylülerine teşekkür ettiklerini belirterek bundan sonrası içinde köydeki gençlere ve birbirlerine daha fazla destek çıkılması gerekliliğini ifade etti. Eşkin konuşmasının devamında şunları söyledi; “Bu güne kadar yapılan tüm icraatlerde ve durgunluk dönemlerinde hatalarının mutlaka olmuş olabileceğini fakat bunun zaman darlığından ve iş yoğunluğundan kaynaklandığını belirterek keşke daha önce zamanı daha bol ve hevesli arkadaşlarımız çıksaydı görevi onlara devredebilseydik. Fakat bu günden sonra da geç kalınmış değildir, gençlerimiz ortaya çıktı ve bir cesaret göstergesini sergilediler. Gençlerimizin bundan sonraki icraatlerini keyifle izleyeceğime cani yürekten inanıyorum. Bu gençler köyümüze çok daha büyük güzellikler sunacaktır. Bizlerde hep birlikte elimizden gelen tüm gayretler ile bu gençleri hep birlikte destekleyeceğiz. Onların buna ihtiyacı olacak. Onları küstürmemeli onları daha çok teşvik etmeli ve her zaman yanlarında olmalıyız. Bu göreve gelen gençlerimizi de ayrı ayrı tebrik ve takdir ediyorum. Bu güne kadar destek olan olmayan tüm köylülerime teşekkür ediyorum dedi.”

Sonrasında Genel Sekreter Atilla Cirit de yaptığı konuşmada, her zaman gençlerin destekçileri olacaklarını belirterek bundan sonra daha aktif olarak görev yapılacağına inandığını belirtti. Cirit konuşmasının devamında, “yeni seçilen muhtar ile beraber Derneğinde koordineli olarak çalışması gerekliliğini belirterek bu şekilde köye daha fazla hizmet gidebileceğini ve köylülerinde bu hizmetin yapılmasına seyirci kalmayacaklarını , iş yapanları destekleyeceklerini belirtti.”

Eski Başkan Yardımcısı Okan Kılıçarslan’da artık kan değişikliği zamanının geldiğini belirterek cesaret gösteren gençleri tebrik ettiklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Kılıçarslan konuşmasının devamında , bayrağı buraya kadar iyi yada kötü olarak getirdiklerini ama her zaman daha iyisi için gayret ettiklerini belirterek şu andan itibaren bayrağı teslim alan gençlerin bu bayrağı daha yukarılara taşıyacaklarına inandıklarını ifade etti.”

Ayrıca yapılan konuşmalarda İsmailbeyli Köyü Eski Muhyarı M.Remzi Karademir’e 40 yılı aşkın bir süre boyunca köye yapmış olduğu hizmetler için teşekkür edilerek, yeni Muhtar Yüksel Polatoğluna başarı dilekleri iletildi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 779  )
[ Ekleyen  (İsmailbeyli Haber Ajansı) | 12.04.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !