Kayıp Gazeteci aranıyor...

Düşen helikopterdeki İHA Muhabiri İsmail Güneş'i arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterde bulunan ve helikopterin düşmesinin ardından, 112'yi arayıp ilk bilgileri veren İHA Muhabiri İsmail Güneş'in bulunması için arama çalışmalarına sabah saatlerinden itibaren yeniden ağırlık verildi.Kahramanmaraş Valisi M. Niyazi Tanılır ile Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Göksun Kaymakamlığı'nda oluşturulan kriz merkezinde İsmail Güneş'in bulunması çalışmalarını koordine ediyor.

ÖZEL TİMLER DEVREDE

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube'sine bağlı özel timler skorsky helikopterlerle enkazın bulunduğu alana indirildi. Sivil savunma ekipleri de Kızılöz köyünden yaya olarak enkazın bulunduğu alana doğru gidiyor.

Bölgede bugün havanın hafif rüzgarlı ve güneşli, görüş mesafesinin de iyi olduğu belirtilerek çalışmaların kısa sürede sonuç alınmasının beklendiği ifade edildi.

Kahramanmaraş Valisi M. Niyazi Tanılır'ın yaşanan gelişmeleri İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a sürekli bildirdiği de öğrenildi.
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 745  )
[ Ekleyen  (haber3) | 29.03.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !