Baba Ocağından Ağıt Yükseliyor...

Yazıcıoğlu'nun Sivas'daki baba ocağında büyük endişe var. Annesi yaşlı gözlerle oğlunun yolunu gözlüyor... BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin düştüğü haberinin ardından Sivas'ta yaşayan annesi, kardeşleri ve yakınlarının evinde üzgün ve umutlu bekleyiş sürüyor. Haberi kızı Naciye Soysal'ın evinde televizyondan öğrenen anne Fidan Yazıcıoğlu, olayın üzüntüsünü yaşıyor.

Olayı duyar duymaz diğer oğlu Yusuf Yazıcıoğlu'nun Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evine geçen anne Fidan Yazıcıoğlu, oğlunun evinde kızları Naciye Soysal ve Maviş Ocak ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu'ndan gelecek iyi haberi bekliyor. Oğlu için sürekli dua eden anne Yazıcıoğlu, metanetini korumaya çalışıyor.

Fidan Yazıcıoğlu, oğlu ve beraberindekiler ile ilgili gelişmeleri televizyondan dikkatle izliyor. Oğlu ile en son önceki gün Sivas'ta görüştüğü öğrenilen anne Yazıcıoğlu, oğlu ve beraberindekilerin olaydan sağ salim kurtulmasını diliyor.

Yazıcıoğlu'nun kız kardeşleri Naciye Soysal ve Maviş Ocak'ın da aralarında bulunduğu bazı akrabaları ise gözyaşları içinde haberleri takip ediyor.

EVDEN AĞITLAR YÜKSELİYOR

Ağıtlar yakan aile bireylerini, Yazıcıoğlu'nun arkadaşı ve BBP Sivas Belediye Meclis Üyesi adayı Kadir Soykök ile beraberindeki kişilerin teselli ettiği gözlendi. Anne Fidan Yazıcıoğlu'nun elini öpen Kadir Soykök'ün, Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için herkesi dua etmeye çağırdı.

Olayı öğrendikten sonra hemen Kahramanmaraş'a giden ağabey Yusuf Yazıcıoğlu'nun evi de ziyaretçi akınına uğruyor. Eve gelenler, Yazıcıoğlu ailesine geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

Bu arada, Yazıcıoğlu ailesinin oturduğu apartmanın balkonları ve dış cephesi ile binanın bulunduğu sokağa Büyük Birlik Partisi'nin bayrakları asıldı.

Yazıcıoğlu ailesinin evinde üzgün ve umutlu bekleyiş sürüyor. Aile bireyleri, partililer ve diğer vatandaşlar, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerden gelecek ''hayırlı haberleri'' bekliyor.

İHA KAMERAMANININ AİLESİ

Bu arada, helikopterde bulunan İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin ve diğer akrabaları da olayın üzüntüsü içinde.

Eşinin ablasının evinde 2 oğluyla birlikte bekleyişini sürdüren Yasemin Güneş, sürekli eşinin meslektaşlarıyla görüşerek haber almaya çalışıyor.

İsmail Güneş'in 112 Acil Servis görevlisi ile görüşme kayıtlarını televizyondan dinleyen aile bireyleri gözyaşlarını tutamıyor.

Güneş'in eniştesi Osman İlkay ise İsmail'in hayatında ilk kez helikoptere bindiğini belirterek, helikopterdekilerden bir an önce iyi haberler beklediklerini söyledi.
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 778  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 26.03.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !