Böyle de Unutkan Olunmaz ki...

Çocuk arabası, bisiklet ve hatta mini buzdolabı... Dahası da var; laptop ve düdüklü tencere gibi. Nerede unutulmuş derseniz... İETT, otobüs, tramvay, tünel araçları ve duraklarda yolcuların unuttuğu eşyaları 25 Mart Çarşamba günü açık artırma ile satacak.Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, İETT'nin Karaköy'deki binasında saat 09.00-12.00 arasında gerçekleştirilecek açık artırmaya, son bir yılda unutulan eşyalar satışa sunulacak.

Satışa çıkarılan eşyalar arasında 307 cep telefonu, 146 şemsiye, 143 elektronik eşya, 84 saat, 16 fotoğraf makinesi, 23 mutfak malzemesi ve 8 ayrı inşaat malzemesi yer alıyor.

NELER UNUTULMAMIŞ Kİ...

Bu yıl açık artırmada satışa çıkarılacak ilginç eşyalar arasında bağlama, gitar, nargile, çocuk arabası, bisiklet, olta, baston, mini buzdolabı, tansiyon aleti, diz üstü bilgisayar, araba teybi, atari, gece lambası, düdüklü tencere, çay tepsisi, termos, boya, cıvata ve el matkabı bulunuyor.

Otobüslerde unutulan ve duyarlı vatandaşlarca fark edilerek şoföre veya hat amirliklerine teslim edilen eşyalar, İETT'nin Karaköy'de bulunan kayıp eşya bürosunda muhafaza altına alınıyor. Bozulma ihtimali olan eşyalar anında imha edilirken, diğerleri bir yıl süreyle saklanıyor. Bu süre sonunda sahibi bulunamayan ve teslim alınmayan eşya, açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Unutkan yolcular www.iett.gov.tr adresinden sorgulama yaparak kaybettikleri eşyalara ulaşabiliyor.
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 761  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 20.03.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !