Vali'nin Galasına Kılıçarslan'da Davetliydi...

9 Ocak Cuma günü Vizyona giren Vali filmi ülke gündemini çalkalayacak senaryosuyla konuşulmaya başlandı. Vali filminin Çarşamba günü yapılan galasına Köprü dizisiyle başlayan dostluğunu Koliba Film ile devam ettiren sitemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi & Genel Yayın Yönetmeni Görele'li Oğuzhan Kılıçarslan'da davet edildi.

7 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'dan itibaren gerçekleşen Gala İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Gösteri ve Sergi Merkezinde yapıldı.

Vali filminin ve ayrıca Köprü dizisinin internet sitesi ve tanıtımı konusunda yardımlara bulunan Oğuzhan Kılıçarslan , gala gecesinde izlediği filmden oldukça etkilendiğini Köprü dizisinden sonra böyle bir filmin gelmesine çok sevindiğini belirtti.

Kılıçarslan konuşmasında ayrıca bu filmi mutlaka herkesin izlemesi gerektiğini ifade ederek , kendisinin sadece ucunda güzel işler görebildiği projelerde çalıştığını belirterek Vali filmi ve Köprü dizisine de bu nedenle bu kadar sarıldığını söyledi. Kılıçarslan , dizi ve filmde verilen mesajların oldukça etkili olduğunu söyleyerek galada filmi izleyen 1500 kişinin içinde birebir Bakanların , Milletvekillerinin, Jandarma ve Genelkurmay Komutanlarının , Emniyet Mensuplarının ve İstanbul Valisinin de üzerlerine düşen mesajları aldığını düşündüğünü ifade etti.

Vali filminin galasında çok sayıda sanatçı , tiyatrocu, oyuncu , yapımcı, tv ve radyo programcıları ile ünlü konuklar hazır bulundu.

İşte Görele Ses farkıyla gala'dan bir kaç fotoğraf...











GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 965  )
[ Ekleyen  (Yeni Anadolu Ekspres - Görele Ses) | 10.01.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !